PMS Haarlem

PMS Haarlem

PMS is een afkorting voor het woord Premenstrueel syndroom en is een verzamelnaam voor klachten die kunnen voorkomen in de periode voor je menstruatie. Deze klachten kunnen ernstig zijn en van zowel lichamelijke als emotionele aard. Elke maand komen deze klachten terug en dat zorgt voor een groot deel van je leven die je dus met ernstige klachten moet doorlopen. De ernst en het soort klachten van PMS Haarlem verschilt per vrouw en kan in sommige gevallen zo heftig zijn dat normaal functioneren bijna onmogelijk is. Het kan zijn dat u al dagen voor de menstruatie zoveel pijn heeft dat het dagelijkse leven niet te doen is. Dat u zelfs opstaan al een opgave is, laat staan het goed draaien van een huishouden met jonge kinderen en of een baan buitenshuis. Maandelijks je ziek melden zal op het werk problemen geven maar eigenlijk ben je niet in staat om te werken. Het slikken van aspirines is noodzakelijk om de dagen door te komen. Ken je het gevoel? Wanneer je hiermee hebt mee te kampen dan zit het er dik in dat je PMS hebt. 

Klachten

De meeste vrouwen ervaren nare klachten voor en tijdens de menstruatiecyclus. De meest voorkomende symptomen zijn lage rugpijn, migraine, stemmingswisselingen, stress in het hele lichaam zoals de schouders en rug, gespannen borsten, buikpijn, hoofdpijn, migraine, slapeloosheid en vermoeidheid zijn slechts een greep uit de 150 klachten die door het premenstrueel syndroom veroorzaakt kunnen worden. Het zijn klachten die gerelateerd zijn aan hormonen. Gelukkig zijn de meeste van deze hormonale klachten met de juiste methoden prima te verhelpen of te verminderen. Wanneer je klachten zo’n enorme impact hebben op je leven dan wil je hiervoor natuurlijk een oplossing vinden. Wil je bij deze klachten geholpen worden dan en zoek je  dus professionele hulp op het gebied van PMS Haarlem, het kan ook in de omgeving zijn van Haarlem, dan ben je bij Care for Woman Noordwijk absoluut aan het juiste adres. Gelukkig zijn er tegenwoordig een aantal oplossingen die de klachten kunnen verminderen en je wordt geholpen om hiermee beter om te gaan.

Hulp

Tijdens één of meerdere consulten met een specialist van PMS Haarlem dat gespecialiseerd is op het gebied van vrouwengezondheid wordt je begeleid in de zoektocht naar een passende oplossing. Het kunnen natuurlijk ook meerdere oplossingen zijn. Deze oplossingen zijn te vinden in voeding, stressmanagement en beweging. Wat ook zou kunnen helpen zijn plantaardige supplementen. 

Geef een antwoord