Organisatieverandering

Organisatieverandering kan gebeuren

Zit je momenteel in een situatie waarbij je heel verdrietig van wordt wat niet in je privé is maar in je werk en voel je daar niet echt fijn mee. Dan heb je vast moeite met de Organisatieverandering in je werk omgeving, maar gelukkig kan Verlies & Verder je ermee helpen. Stel je eens voor dat je vandaag de dag al meer dan 5 jaar werkt bij een bedrijf. Dit is hard werken en fulltime, maar dat vind je helemaal niet erg. Je haalt plezier uit met wat je aan het doen bent. Dat zorgt ervoor dat je iedere dag met lach op je gezicht vertrekt. Daarnaast heb je een paar leuke collega waarmee je af en toe eens gezellig kopje koffie mee drinkt. Ondanks al die leuke dingen komt er ook helaas gedoe om de hoek kijken. Aangezien de management er anders over denkt over de toekomst van het bedrijf.

De plannen in je werk lopen anders dan gedacht

Dat je emotioneel wordt kan meerdere manieren. Je kan iemand verliezen wat natuurlijk heel erg vervelend. Daarom is het zo dat je heel erg verdrietig bent en in een dipje zit. Daarnaast kan je ook om andere manieren erg emotioneel worden. Je kan bijvoorbeeld zelf heel ziek worden. Dat is zorgt misschien wel voor je dat je hele leven vanaf dat moment op zijn kop kan gaan staan. Ook dat is een duidelijk voorbeeld dat je misschien wel heel lang in een verdrietige gedachten kan gaan zitten. Maar wat ook kan lijden tot een zeer verdrietige situatie is wanneer je een organisatieverandering krijgt op je werkplek. Dat waar je al een aantal jaren hebt gewerkt ineens totaal voor je veranderd. Dat kan soms erg moeilijk zijn, want op het moment dat kan er zo een heksenjacht op je gevoerd wordt en je proberen buiten te sluiten kan heel vervelend zijn. 

Zorg dat je hulp krijgt in het vervelende proces

Dat er Organisatieverandering plaatsvindt in je omgeving dat is natuurlijk ook niet fijn. Dat de managers, de mensen die boven jou zitten alles tegen jou doet om je uiteindelijk tegen te werken. Dat is natuurlijk een van de meest vervelende dingen die je leven kan meemaken. Ook dat is iets wat je heel veel verdriet onterecht laat brengen en ervoor gaat zorgen dat je misschien wel in een depressieve sfeer blijft zitten. Wil jij meer informatie hierover? Bekijk dan de site.

Geef een antwoord