Lifecoach Breda

Lifecoach Breda om jouw te helpen leven

Veel mensen hebben er last van. Ze denken overal te veel over na en dit houdt ze tegen om iets te doen in hun leven. Ze durven bijvoorbeeld niet een nieuwe baan te nemen, omdat ze allerlei redenen verzinnen in hun hoofd om te zorgen dat ze niet meer willen gaan. Als je dit niet meer wilt en verandering wilt aanbrengen in jouw leven kun je samen met een lifecoach Breda aan de slag om te zorgen dat ze keuzes gaan maken in hun leven waar ze zichzelf over een jaar of aantal jaren gaan bedanken.

Wat kan een lifecoach voor jou betekenen?

Er zijn natuurlijk verschillende soorten ernsten waar mensen last van hebben. Hiervoor hebben ze ook verschillende pakketten waar jij uit kunt kiezen. Ze hebben een pakket waar je coaching hebt voor een maand lang. Zo heb je een maand lang coaching en hulp bij het verhelpen van het tegenhouden van jezelf. Als je denkt dat het erger is dan een maand dan kun je ook kiezen voor het traject van 3 maanden. Zo wordt je 3 maanden lang begeleid en helpen ze je bij alles wat nodig is. Tot slot kunnen ze jou ook actief volgen en jij niet alleen coaching sessies hebt, maar ook echt helpen bij wat je wilt gaan doen en gedachten die opspelen in een moment. Deze ervaren mensen weten precies wat je moet doen en hoe je dit oplost.

Wie kies jij als mentor?

Er zijn een aantal dingen waar je op moet letten als je een mentor kiest bij een lifecoach Breda bedrijf. Ten eerste moet er een klik zijn met de persoon die jou gaat begeleiden. Dit is heel belangrijk. Als dit namelijk niet zo is wordt het lastig om iets aan te nemen van deze persoon. Ook moet het niet voelen alsof je moet want dan wordt het ook alleen maar lastiger. 

Wat leer je in een cursus?

Je leert jouw emoties te controleren wat het allerbelangrijkste is in het leven. Als je snel boos wordt dan kun je niet rationeel nadenken. Ook leer je jezelf te zijn en in jezelf te geloven dat jij goed bent zoals jij bent. Zo kun je meer van het leven genieten en goede keuzes maken in het leven zonder dat je nadenkt over wat andere mensen ervan vinden. Zo krijg je ook een positieve mindset door een lifecoach Breda van HappyView, kijk hier voor meer informatie

Geef een antwoord