Hygiëne zuilen

Hygiëne zuilen, voor jouw hygiëne!

We hebben een tijd geleden allemaal te maken gekregen met een virus genaamd corona. Het begon klein in China maar heeft de wereld totaal verrast. Niemand had verwacht dat het zo snel zou verspreiden maar we hadden er ook helemaal geen idee van wat het was. Nu zijn hygiëne zuilen belangrijk. Dit kan bij een bedrijf als Reyncare. Wil jij meer informatie hierover?

Meer over Corona verspreiding 

Het Corona virus verspreidde zich zo snel van mens naar mens dat iedereen er ter wereld mee te maken kreeg. Daarom is het belangrijk dat we er wat aan gingen doen. De regering heeft veel geprobeerd en de aantal patiënten daalde maar het is weer erger. Corona verspreidt zich via het lichaam van de mens. Via hoesten, niezen en fysiek contact kan het overgaan op een ander. Daarom is het het belangrijk om een mondkapje te dragen. Hygiëne zuilen zijn ideaal om te gebruiken in je zaak. Je wilt natuurlijk dat jouw klanten geen virussen of viezigheid naar binnen brengen. Verder geeft Hygiëne zuilen de mensen een goed en vertrouwd gevoel. Veel mensen hebben winkels waar bepaalde regels aan verbonden zijn. om toch open te blijven moet je ook aan die regels voldoen. 

waarom een zuil? 

Corona is een virus dat dodelijk kan zijn voor mensen. Sinds het is uitgebroken zijn wetenschappers erachter gekomen dat dat vooral komt door fysiek contact met mensen. Om corona te voorkomen is het goed om regelmatig je handen schoon te maken. Het virus verspreidt zich ook via spullen. Als jij een broek aanraakt in de winkel en een ander daarna is de kans aanwezig dat jij dan corona kan doorgeven. Daarom is het uiterst belangrijk voor winkels om Hygiëne zuilen te hebben. Bij binnenkomst kunnen de klanten zijn handen reinigen waardoor het voor iedereen veiliger is. 

Beter hygiëne? 

De hygiëne van de zuilen zijn gegarandeerd 100% handsfree en stijlvol qua ontwerp. Ze hebben verschillende soorten zuilen waardoor jij ook keuze hebt qua model en ontwerp. Hiermee kun je de zeilen eventueel afstemmen op de kleuren en decoratie in jouw winkel. Omdat het handsfree is raakt niemand verder het apparaat aan. Je kunt de zuilen eventueel ook personaliseren. Je kunt hem precies maken hoe jij graag zou willen. Ze kunnen alles doen qua model, kleur en andere decoratie. de mogelijkheden zijn haast onbeperkt. 

Je krijgt standaard bij het kopen van zuilen een liter handgel. Dit is de handgel die voor 80% uit alcohol bestaat en het MSDS Certificaat kent. Dit is een garantie voor een effectieve werking en 100% veilig gebruik. 

Geef een antwoord