Relatiecoach

Hulp nodig bij je relatie? Dan is een relatiecoach wat voor jou!

Het kan natuurlijk voorkomen dat een relatie even niet zo lekker loopt. En dat is natuurlijk niet prettig. Zo kan het een grote invloed hebben op de sfeer die er hangt in de omgeving en daarbij kan het ook negatieve uitwerkingen hebben op je geluk. Mochten jij en je partner zich nou echt geen raad meer weten kun je er voor kiezen om gebruik te maken van een relatiecoach. Een relatiecoach gaat samen met jou en je partner kijken waar het precies misgaat in de relatie. Vervolgens is het natuurlijk de bedoeling dat het probleem verholpen wordt en dat je vervolgens weer met het volle geluk samen verder kunt. Ook daarbij gaat een coach jou en je partner helpen. En wanneer het even niet zo lekker loopt in een relatie kan het heerlijk zijn om daarover te praten. Een relatie coach is ook iemand waaraan jij je verhaal en gevoelens kunt vertellen. Het is dus ook een goede uitlaatklep. En dat kan vaak al wonderen doen voor een relatie. 

Wie kan er terecht bij zo’n coach?

Je zou misschien denken dat een relatiecoach er alleen is voor mensen die een liefdesrelatie hebben. Echter is dat niet het geval. Je kunt namelijk ook terecht bij een coach als een vriendschap bijvoorbeeld niet zo lekker meer loopt. Dat klinkt misschien nieuw voor je maar ook op het gebied van vriendschappen kan een relatie coach vaak wonderen verrichten. Een goede vriendschap is natuurlijk erg zonde om zomaar weg te gooien. Heb je nou nog het gevoel dat het kan verbeteren kun je er zeker voor kiezen om een coach in te schakelen. Ook kun je terecht bij een coach als de band met een familielid bijvoorbeeld niet zo goed. Dit kan bijvoorbeeld een broer of zus zijn of iemand anders uit de familie. Maar het is natuurlijk niet leuk om ruzie te hebben met je broer of zus. Vaak is het voor de rest van de familie ook niet leuk. Wanneer dit het geval is, is het zeker aan te raden om gebruik te maken van een coach. 

Hoe gaat een coach te werk? 

Een relatiecoach, zoals Franka Gieske, werkt vraaggericht. Hij of zij gaat dus werken aan de vlakken waaraan jij en je partner graag willen dat aan gewerkt wordt. De mensen weten namelijk zelf het beste waar hun irritaties en frustraties zitten. Wanneer je dit aangeeft bij de coach kan hij gaan bedenken hoe het opgelost moet worden.  Wil jij meer informatie? Bekijk dan even de site.

Geef een antwoord