GGZ Den Haag

GGZ Den Haag voor goede maatschappelijke zorg

Zorg is heel belangrijk in Nederland. Het zorgen voor elkaar is in Nederland een norm waar bijna iedereen zich wel aan houd. Toch zijn er te weinig mensen die doen aan mantelzorg en thuiszorg. Bij veel oudere is het zo dat ze nog wel op hunzelf kunnen wonen, maar dat ze bij sommige dingen hulp nodig hebben. Dit kan zijn bij het doen van geldzaken of misschien het opruimen van een huis. Als je in een bejaardentehuis woont krijg je wel deze zorg die je nodig hebt. Maar als je nog op jezelf woont is dit erg lastig. Gelukkig zijn er partijen als GGZ Den Haag. deze mensen zorgen voor goede maatschappelijke zorg voor iedereen en alle soort mensen. 

Niet alleen fysieke zorg

Naast het fysieke zorg aspect is het zo dat GGZ Den haag zorgt voor mentale zorg. Als je oud bent heb je veel meegemaakt in jouw leven. Hierbij zitten ook veel trauma’s. Veel mensen kunnen dit niet goed verwerken en gaan dit wegstoppen waardoor ze gaan vermijden wat op lange termijn nog slechter is dan het verwerken. Dit ga je merken op latere leeftijd. Daarom zorgt GGZ Den Haag ervoor dat er ook mentale hulp klaarstaat voor deze mensen die hier baat bij hebben.

Celine Maatschappelijke zorg helpt iedereen

Voor alle personen die last hebben van hun fobie of een bepaalde angst die ooit is ontstaan door een trauma. Als je hier last van hebt in jouw dagelijkse leven kun je hier samen met Celine Maatschappelijke Zorg aan werken om zo te zorgen dat je ook op latere leeftijd nog groeit en vooruit kan gaan in het leven en zo volop te genieten van de aankomende jaren die er nog zijn. Het nooit te laat om aan jezelf te werken en te groeien.

Intakegesprek

GGZ Den haag zorgt er met een intakegesprek voor dat ze precies weet waar je last van hebt, Hoe erg het is en wat je eraan wilt doen. Zo kan ze een begeleidingsplan gaan opstellen en zo zorgen dat jij binnen de kortste keren geen last meer hebt van jouw angst. Structuur is hierbij heel belangrijk. Hoe ouder je wordt hoe belangrijker structuur wordt in jouw leven. Bij dit traject is dat ook zo. Zelfvertrouwen is ook heel belangrijk bij het traject. Als je dit weer krijgt gaan jouw angsten ook weg. Het traject doet hier ook goed aan.

Geef een antwoord