Alternatieve geneeswijzen Breda

Alternatieve geneeswijzen Breda

Gezond zijn is niet altijd even eenvoudig. Er zijn een hele hoop factoren die ervoor kunnen zorgen dat je niet gezond bent. Gelukkig zijn er heel veel verschillende manieren om weer gezond te worden. Er zijn veel mensen die er tegen zijn om steeds een pilletje te nemen als ze pijn hebben. Deze mensen zijn meer voor de alternatieve geneeswijzen Breda. Dit kan door middel van een lifecoach. Dat kan bij Iwona’s vitality of hearts. Deze persoon helpt jou te begrijpen hoe het leven in elkaar zit. Iedereen bestaat namelijk uit energieën. Iedereen draagt een energie bij je. Als deze niet matchen met die van jou gaan jullie nooit goede vrienden worden laat staan een relatie aan. Deze energie zie je niet, maar is er wel.

Leren over energieën

Een lifecoach die alles weet over deze alternatieve geneeswijzen Breda kan ook jouw leren over deze energieën. Ze leren je alles over het herkennen van deze energieën. Als je deze leert te voelen ga je ze ook zien en zo kun je vanaf een afstandje al zien wat voor een persoon het is. Zo kun je ook deze slechte energieën herkennen en zo zorgen voor alleen positieve energieën om je heen wat jouw ook een positiever mens maakt. 

Voeding is heel belangrijk

Een goede balans in jouw lichaam is heel belangrijk voor het gezond zijn. Alles wat je in jouw lichaam stopt gaat er doorheen en wordt verwerkt of het nou gezond is of niet. Als je dus goed eet is dit al 80% van het gezond zijn. Veel mensen denken dat friet of een frikandel ongezond is, maar salade is ook ongezond als je het alleen maar eet. Teveel van alles is ongezond. Het is een feit dat je van het ene al veel sneller teveel hebt dan het andere, maar dat betekent niet dat alles wat “gezond” is ook echt gezond is.

Ook op kantoor

Een kantoor is een plek waar veel mensen het grotendeel van hun dag doorbrengen. Het is dus belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Een vitaliteitscoach met verstand van alternatieve geneeswijzen Breda kan ervoor zorgen dat iedereen zich fijn voelt en lekker rustig kan werken met genoeg groen om hun heen en genoeg privé. Zo heb je ook als baas een meer energiek team die veel meer werk kan verrichten in een kortere tijd. Het is dus een win win situatie.

Geef een antwoord